На свое заседание групата на Демократична България в Столичния общински съветн

...
На свое заседание групата на Демократична България в Столичния общински съветн
Коментари Харесай

Групата на Демократична България в СОС е с нов председател

На свое съвещание групата на " Демократична България "  в Столичния общински съветн избра за собствен ръководител общинския консултант инженер Грети Стефанова, оповестиха от пресцентъра на " Демократи за мощна България ".

Тя е строителен инженер и магистър по обществено ръководство. Грети Стефанова е член на Комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, Комисия по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие, Комисия по стопанска система, благосъстоятелност и цифрова промяна. 

В работата си Грети Стефанова се управлява от своите цели: „ Обичам София и хората, които живеят в моя роден град. Държа на морала и принципността в политиката ”, допълват от пресцентъра.

Преди няколко дни Методи Лалов подаде оставка като ръководител на групата на " Демократична България " в Столичния общински съвет. Това заяви самият той в профила си във Facebook.

" В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински консултант от " Демократична България " за осъществяване на декларираната стратегия в границите на закона и постоянно в полза на жителите ", посочи Лалов. Той добавя, че решението му е напълно персонално и по негова самодейност, само че не е по " персонални аргументи ", както е съвременно да се стимулират оставките в политическата ни действителност.

" Лоялността към правилата и откритите правила е най-важно за мен, а разликите с някои от политическите ми съдейственици не ме разколебават изобщо да продължа да влагам силата и уменията си за реализиране на правова, обществена и демократична страна, каквато е общата цел на болшинството членове и симпатизанти на " Да, България " и на останалите партии в обединението и поради което напуснах съдийската си позиция в Софийския областен съд ", означи още Лалов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР